Idegenben győzte le a Liptószentmiklóst a DAC

By
Updated: október 1, 2022

Idegenben győzött a DAC, a sárga-kékek egy góllal múlták felül a Liptószentmiklós csapatát a Fortuna liga 12. fordulójában.

Jól kezdte a mérkőzést a DAC, több helyzetet  is kidolgozott. A 12. percben Krstović közeli lövését blokkolták, majd a labdát Kalmár centikkel lőtte mellé. A 20. percben Krstović jobboldali beadását Bielák szerencsétlenül jobbal a saját kapujába lőtte – 0:1. A 33. percben szabadrúgáshoz jutott a DAC, de Szánthó lövése nem sokkal szállt mellé. A 39. percben egy lecsorgó labdát Bedecs nagy erővel lőtt meg, de csak a lelátót találta el. A 43. percben Bedecs Imre megkapta második sárga lapját, így idő előtt mehetett zuhanyozni.

Fordulás után adódtak helyzetek a DAC előtt, de újabb gólt már nem szerzett. Az 55. percben Krstović lövését a hazai kapus védte, de Pinto éles szögből beadott lövését is a kapusnak kellett hárítani. A 85, percben Nečas baloldali szabadrúgása után Popović fejese után a labda Petráš kezében landolt. Az utolsó percek még izgalmasan zajlottak, de az eredmény a végén már nem változott.

MFK Liptószentmiklós – FC DAC 0:1 (0:1)
Gólszerző: Bielák öngól (20.)
Sárga lapok: Bedecs, Nečas, Sváček, Totka ill. Kalmár, Risvanis
Piros lap: Bedecs (41.)
Liptószentmiklós: Sváček – Totka, Bielák, Bedecs, Župa – Václavík (K), Staš (46. Gerát), Filinský – Gaži (46. Nečas), Jendrišek (67. Voško), Kačerík (77. Popović)
DAC: Petráš – Pinto, Risvanis, Muhamedbegovic, Andzouana – Káčer, Dimun, Kalmár (K) (75. Veselovský) – Szánthó (58. Ramadan), Krstović, Gavrić (87. Balogh)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.