Hyballa: Sok hibát vétettünk, nem tudtunk gólt szerezni!

By
Updated: september 21, 2019

Egy gólos vereséget szenvedett a DAC a Rózsahegy csapatától, a sárga-kékek három győztes találkozó után maradt alul. A rózsahegyiek viszont fellélegezhetnek, ugyanis két hónap után ismét győztesen hagyták el a játékteret. A találkozót a két vezetőedző értékelte.

Peter Hyballa (DAC): Gratulálok a Rózsahegynek a három ponthoz. Ma ez egy döntetlenes mérkőzés volt, de a vendégek gólt szereztek, mi pedig nem. Ez volt az egyik legrosszabb első félidőnk, amit a DAC-ban láttam. A vendégcsapat is hozzájárult, ugyanis nagyon szervezett volt, mi pedig rosszul játszottunk. Sok hibát vétettünk, a gól előtt is. A második félidőbe cserével mentünk, Taiwo második támadóként érkezett játékba. Jobbak voltunk, az utolsó 20 percben komoly helyzeteink is voltak, de nem tudtunk gólt szerezni. Tanulnunk kell ebből a vereségből. Szerdán mindent megteszünk, hogy továbbjussunk a kupában.

Ján Haspra (Rózsahegy): Végre már jobban esik az értékelés. Respekttel mentünk a mérkőzésbe, de nagy kedvvel, hogy megtörjük a rossz sorozatot, amely már két hónapja tart. Az ellenfél talán meg volt lepődve tőlünk. Sikerült egy szép gólt szereznünk egy rögzített helyzetből. A második félidőben a DAC beszorított bennünket, de akarattal kiálltuk. Ma szerencsével is sikerült megnyernünk a mérkőzést, nagyon boldogok vagyunk. Ha a DAC edzője tudná, milyen helyzetben voltunk a mérkőzés előtt, könnyebben viselné a vereséget.