Hyballa: Nem ez volt a tervünk, győzni akartunk Rózsahegyen!

By
Updated: máj 18, 2019

Egy gólos vereséget szenvedett a DAC Rózsahegyen, viszont mindkét csapat nyáron az Európa ligára készülhet. A vezetőedzők közül ezúttal a rózsahegyi David Holoubek volt elégedettebb. 

Peter Hyballa (DAC): „Gratulálok a Rózsahegynek, hogy bejutottak az Európa Ligába. Nem ez volt a tervünk, győzni szerettünk volna, és a fair play szellemében akartunk játszani. Kontratámadásból nagyon veszélyesek voltak a hazaiak, és tudtuk, hogy a pontrúgásokat is nagyon jól végzik. Mi szebb focit játszottunk, de a fizikum szempontjából ők voltak a jobbak. Nem voltunk elég hatékonyak. Nincsenek olyan játékosaink, akik befejeznék az akciót. Abban bíztam, hogy Kalmárnak két-három cselt követően elsül a lába. Erősebbek, tapasztaltabbak voltak nálunk. Az utolsó fordulóra, a Nagymihály elleni meccsre kell koncentrálnunk.”

David Holoubek (Rózsahegy): „Köszönöm szépen a gratulációt. A DAC edzőjének nagyon szorítok, ő az, aki a legközelebb áll hozzám a Fortuna Ligában. Harmadikok lettünk, fantasztikus munkát végzett mindenki a klubban az orvosi stáb, a fizioterapeuta, a masszőrök, akik nélkül mindez nem jött volna össze. A siker mindenkit megillet. A mai meccsen futottunk, dolgoztunk, nem kaptunk gólt. 4-5 játékost elvinnék a DAC-ból az Európa Ligára.”