Hyballa: Nehéz hetünk volt, büszke vagyok a játékosokra!

By
Updated: október 6, 2018

Sorozatban harmadik győzelmét aratta a DAC, a sárga-kékek Šatka, Herc és Bayo góljaival gyűjtötte be a három pontot. A lefújás után a két vezetőedző értékelte a találkozót.

Peter Hyballa (DAC):

Dícséret illeti a vendégcsapatot, megnehezítették számunkra a mérkőzést. Egy ilyen ellenfélnél, amely védekező felfogásban lép pályára, gyorsan kell játszanunk. Nem játszottuk a saját tempónkat, de a játékosok egyéni minősége döntött. A második félidőben gyorsabban akartunk játszani, jók voltak a felfutásaink. 2:1-es állásig kiegyenlített mérkőzés volt, de utána jött Bayo erős oldala és fejjel betalált. Örülünk a három pontnak, nehéz hét van mögöttünk a varannói kupamérkőzés után. Szintén köszönet illeti a szurkolókat, akik buzdítottak bennünket. Büszke vagyok a játékosokra.

Juraj Jarábek (ViOn):

Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez. Tudtuk, mit szeretnénk játszani, mi lehet érvényes  a hazaiakra. Védekező felállásban játszottunk, az ellentámadásokra. Kár, hogy Švec lehetősége kimaradt, utána viszont Šatka remekül eltalált lövésével gólt szerzett. Egy egyéni akcióból egyenlítettünk, de nem történhet meg, hogy egy egyszerű gólt kapunk a szünetre. A második félidőben szerettünk volna valamit csinálni az eredménnyel, Casado helyzete döntő volt. Ezután a DAC-nak voltak lehetőségei, remek futballt játszott. Ma a helyzetkihasználásnál gyengék voltunk. Ha nem fogjuk kihasználni a lehetőségeinket, gondjaink lehetnek.