Hyballa: Nagy problémánk van a gólszerzéssel!

By
Updated: marec 17, 2019

Döntetlennel zárult a DAC-Rózsahegy találkozó, vesztes félidő után a dunaszerdahelyi gárda akár a győzelmet is megszerezhette volna. Peter Hyballa vezetőedző szerint a második játékrészben a DAC őszi stílusát láttuk. 

Peter Hyballa (DAC):Két ellentétes félidőt játszottunk. Az első félidőben hiányzott a mozgás, a gegenpressing, ezért mérges voltam. Az első játékrész tipikus döntetlen volt. A bekapott gólnál néhányan azt mondják, les volt, mások szerint nem. A szünetben az öltözőben hangos voltam, majd változtattunk a felálláson. Láttuk, hogy nagy problémánk van gólt szerezni. A második félidőben 6-7 helyzetünk is volt, és azt a játékstílust láttuk, mint ősszel. Két büntetőt kellett volna rúgnunk, amikor Huk és Čmelík ellen szabálytalankodtak.

David Holoubek (Rózsahegy): Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. A DAC csapatnának remekül felkészült edzője és kiváló játékosai vannak. Ellentámadásokra akartunk játszani, ami sikerült és gólt is szereztünk. Utána voltak pár kisebb helyzeteink. A félidőben elmondtuk, hogy pokoli 50 perc vár még ránk. A piros lap után még nehezebb volt, utána már csak az idő múlását figyeltem. A játékosok a védelemben, de a többiek is remek teljesítményt nyújtottak. Örülünk az egy pontnak.