Hyballa: Maximálisan büszke vagyok a játékosokra!

By
Updated: apríl 6, 2019

Connor Ronan góljával győzött a DAC a Zsolna felett, a sárga-kékek továbbra is harcban vannak a második helyért. A mérkőzés után Peter Hyballa a játékosokat és a szurkolókat dicsérte. 

Peter Hyballa (DAC): 

Gratulálok az ellenfélnek, a csapatomnak és a szurkolóknak. Minden játékos és minden edző ilyen mérkőzésre vágyik. A hét folyamán azon gondolkodtunk, hogy játszunk a zsolnai 3-5-2-es felállás ellen, végül a 4-3-3-at választottuk és Vida Máté is visszatért. A játékunk hasonlított a tavalyi teljesítményhez. Az elmúlt mérkőzéseken nem nyújtottunk jó első félidőt, ezúttal rendben volt. A második félidőben több helyünk volt a zsolnai védelem mögött. Maximálisan büszke vagyok a játékosokra, a szurkolók pedig fantasztikusak voltak.

Jaroslav Kentoš (Zsolna): 

Remek mérkőzés volt, magas tempóval és kiváló atmoszférában. A fiatalok számára ez remek lehetőség a fejlődésre. Volt 2-3 tiszta helyzetünk, és kihagytunk egy büntetőt. Az elpuskázott helyzetek után nem várhattunk jobb eredményt. Számunkra ez a harmadik mérkőzés volt a héten, de a játékosok fizikailag remekül helyt álltak. A hozzáállás és a teljesítmény magas szinten volt.