Hyballa: Ma senki sem volt top formában

By
Updated: február 23, 2019

Második vereségét szenvedte el a tavaszi idényben a DAC, a sárga-kékek ezúttal a Nagyszombat otthonában maradtak alul 3:1 arányban. A mérkőzés lefújása után Peter Hyballa szerint csapata sok hibával játszott, ezúttal nem volt top formában a DAC.

„Gratulálok az ellenfélnek a megérdemelt győzelemhez. Az első félidőben sok hibát vétettünk, nem álltunk elég közel egymáshoz. Többet tartottuk a labdát, de erre készült is a Nagyszombat. Tudtuk, hogy a kontráik veszélyesek, és ezt be is bizonyították. A második játékrészben már több volt a harciasság a játékunkban, de nem volt jó futball, továbbra is sok hibával játszottunk. Jött a második gól, és éreztem, hogy cserélnem kell. Túl nagy területet hagytunk a hazaiaknak, és megkönnyítettük a dolgukat. Taiwoval és Čmelíkkel sem lehetek teljesen elégedett, le is cseréltem őket. Taiwoval kapcsolatban már a 30. perctől rossz érzésem volt.

Čmelík nagyon jól cselez, és a felkészülés alatt kitűnő formát mutatott, de ma nem volt az igazi. Együtt győzünk, együtt veszítünk. Ma senki sem volt top formában. Tisztelnünk kell az ellenfelet, és le kell vetkőznünk az arroganciánkat. A csapaton belül nincs semmi gond, a Nagyszombat ma nagyon jó meccset játszott. Bayo hiányát megérezzük, de nem könnyű őt egyik napról a másikra helyettesíteni. Viszont még csak két meccset játszottunk, meglátjuk, mi lesz majd a többi fordulóban.” – értékelte a találkozót Peter Hyballa vezetőedző.