Hyballa: Kialakítjuk a helyzeteket, de nem váltjuk gólra!

By
Updated: máj 11, 2019

Hétgólos mérkőzésen szenvedett vereséget a DAC, a sárga-kékek a Szered ellen maradtak alul 3:4 arányban. A lefújás után Peter Hyballa értékelte a találkozót. 

Peter Hyballa (DAC): Gratulálok a Szerednek a győzelemhez. Az első félidőben nem voltunk játékban, ennek ellenére volt 2-3 helyzetünk, a vendégek pedig a félidőre 1:3-as vezetéssel mentek. A szünetben csináltam 2 változtatást, el akartam frissíteni a támadójátékot, utána volt is 6-7 helyzetünk. Úgy, ahogy a korábbi mérkőzéseken, kialakítjuk a helyzeteket, de nem rúgjuk be. Ellenben a Szered kontratámadásból négy gólt is szerzett. A történelmi siker után ráfizettünk arra, amire a legtöbb csapat. Négy változást csináltam a kezdőcsapatban, de nem volt tőle jó érzésem.

Karel Srtomšík (Szered): Nagyon örülünk, hogy hazai pályán győztük le a DAC csapatát, főleg a rossz gólarányunk után. Becsületesen készültünk a mérkőzésre. A játékosok ma remek munkát végeztek, ami a taktikát, a küzdést illeti. A másik félidőben nagy volt a nyomás a DAC felől, de a játékosok helyt álltak és gólt rúgtak. A vége kissé hektikus volt, több szabálytalansággal. Amit mindenképp ki kell emelnem, az a fantasztikus hangulat!