Hyballa: Három szép gólt szereztünk, nagyon jó mérkőzést játszottunk!

By
Updated: november 9, 2019

3:1-es győzelmet aratott a DAC a Trencsén ellen a Fortuna liga 15. fordulójában, a sárga-kékek remek támadójátékkal múlták felül ellenfelüket. Peter Hyballa mindkét csapat részéről a támadófutballt dicsérte. 

Peter Hyballa (DAC): 
A mérkőzés legjellegzetesebb pillanata az utolsó három perc volt, amikor a Trencsén felívelt labdákra játszott, mi pedig letámadtuk. Ezt várom el a csapattól, ahogy a támadásba megyünk és letámadunk, ma ez sikerült. Gratulálok az ellenfélnek is, ugyanis azért jött, hogy futballt játszott. Ha egy olyan csapat ellen játszunk, amely a futballt játszani akarja, az mindig jobb, mintha egy védekező ellenféllel mérkőznénk. Három szép gólt szereztünk és nagyon jó mérkőzést játszottunk. Sok mérkőzést látok a bajnokságban, néha unalmasakat is, de ma ez egy nagyon jó találkozó volt. A Trencsén is hozzájárult, ugyanis offenzív stílusban játszik.

Norbert Hrnčár (Trencsén):
Érdekes találkozó volt. Az első félidőben fel-alá ment a játék, a másodikban nem működött a támadó játékunk. Sok labdát vesztettünk a támadásban, ezután a védelmünk nyomás alá került, az ellenfél pedig ezt kihasználta. Az első félidőnk jó volt, a másodikban sok labdát vesztettünk. Hiányzott a győzelem iránti vágy, a győztes mentalitás.