Hyballa: Gyermeteg hibák után három góllal is megajándékoztuk a nagymihályiakat!

By
Updated: november 23, 2019

Ötgólos vereséget szenvedett a DAC Nagymihályban, a sárga-kékek az első félidőben ajándékoztak gólokat az ellenfélnek. A mérkőzés után Peter Hyballa vezetőedző értékelte a találkozót. 

Peter Hyballa (DAC): „Gratulálok az ellenfélnek. Sok sikert kívánok az előző edzőnek is, Anton Šoltisnak, akit tisztelek, és remélem, hogy hamarosan új szerephez jut majd. Nehéz héten vagyunk túl. Egyrészt Kalmár Zsolt súlyos sérülése miatt, akire hónapokig nem számíthatunk, másrészt pedig a tegnapi buszbalesetünk miatt, ami megviselte az egész csapatot. Kilenc játékosunk volt távol a válogatott szünet alatt, csak csütörtökön volt egyben először a csapat. Ezt is figyelembe kell venni. Az első 20 percben taktikailag miénk volt a meccs. A találkozót az első félidő hajrájában bekapott gólok döntötték el végérvényesen. Gyermeteg hibák után három góllal is megajándékoztuk a nagymihályiakat. Szünetben arra kértem a játékosokat, hogy hozzák le becsülettel a meccset, és próbálják megnyerni a második félidőt.”

Információ a busz balesetről: 

Pénteken kisebb buszbalesetet szenvedett a csapat. Nagymihályban az egyik kereszteződénél kellett durván lefékeznie a busznak. Koccanás szerencsére nem történt, de Kružliak így is megsérült, arcát pedig öt öltéssel kellett összevarrni. A történtek ellenére vállalta a játékot.