Hyballa: A legjobb eredmény a győzelem!

By
Updated: júl 25, 2018

Vidáman a DAC-Dinamo Minszk mérkőzés előtti sajtótájékoztató, a sárga-kékek részéről Peter Hyballa vezetőedző és Erik Pačinda beszélt a találkozóról. 

Pozitív hangnemben nyilatkozott Peter Hyballa, aki szerint győzelmi célokkal lépnek pályára csütörtökön.

„Videón láttuk a Minszk utolsó két mérkőzését, a védelmük remekül szervezett. Véleményem szerint három védővel lépnek pályára. Veszélye kontratámadásaik vannak, a csapat harcias, mindenki küzd a másikért. A Minszk erős csapat, számolnunk kell azzal, hogy a csapatban vannak variációs lehetőségek. Ami a kezdőcsapatot illeti, ezúttal Kalmár is helyet kap, de a vasárnaphoz képest lesz 2-3 változás. Győzni akarunk, de fontos, hogy mérkőzésről mérkőzésre remek kapcsolatot építsünk a szurkolókkal. Támadó játékot akarunk játszani, hazai pályán dominálni. A legjobb eredmény a győzelem. Nem akarunk arra várni, hogy mit csinál az ellenfél, ők is támadó felfogásban léphetnek pályára. Nekünk viszont gyors játékosaink vannak és ebből meríthetünk.“ – árulta el a mérkőzés előtti terveket Peter Hyballa.

Erik Pačinda szerint a játékosok az elmúlt mérkőzések után nem fáradtak el, még a bajnokság elején járnak. „A játékosok számára az a legjobb, ha hét közben is játszhatnak. Nem érzünk fáradtságot, nagyon jó a regenerációnk. Még a bajnokság elején járunk, nem lehetünk fáradtak. Ami az ellenfelet illeti, a Minszknek tapasztaltabb, idősebb csapata van. Még egy videó vár ránk, kielemezzük és a lehető legjobban kell felkészülnünk.“

A mérkőzést július 26-án, csütörtökön, 21:00 órától rendezik a MOL Arénában.