Hivatalos: Vége Ljubičić dunaszerdahelyi pályafutásának

By
Updated: august 16, 2018

Hivatalosan is távozik Marin Ljubičić, a DAC korábbi csapatkapitánya, a 30 éves középpályás felbontotta szerződését a dunaszerdahelyi klubbal.

Az elmúlt napokban sok hír járta körbe a horvát játékost, aki először a rózsahegyi találkozó előtt fejsérülést okozott csapattársának, Tomáš Huknak. A klub ezután szabadságra küldte, később a játékos Instagram oldalán köszönt el a szurkolóktól. A hírt a klub honlapja is megerősítette.

„Szeretnék köszönetet mondani minden embernek, aki a klubban és akörül dolgozik – nem utolsósorban a szurkolóknak is a csodálatos 3,5 esztendőért, amit a DAC-ban töltöttem. Sajnálom, hogy ilyen körülmények között távozom, de az élet megy tovább. Szeretnék még minden jót és főleg sikeres szezont kívánni a csapatnak.” – búcsúzott a DAC honlapján Marin Ljubičić.

A klub sportigazgatója, Jan Van Daele megköszönte az elmúlt 3,5 év során nyújtott teljesítményét. „Marinnak elévülhetetlen érdemei vannak a DAC fejlődésében a 2015-ös téli érkezése óta. A klub iránti odaadása példaértékű volt és sokaknak jelentett inspirációt. A Marinnal való találkozásunk során abban egyeztünk meg, hogy felbontjuk a szerződését a klubbal. Marin, az egész klub nevében szeretném őszintén megköszönni a három és fél szezonnyi vért, verejtéket és a könnyeket. Büszkék vagyunk rá, hogy közösen küzdhettünk a DAC-ért.”