Hiába vezetett, kikapott a Trencséntől a DAC

By
Updated: august 27, 2022

Hiába szerzett vezetést a DAC, a sárga-kékek 1:2-es vereséget szenvedtek a Trencsén csapatától a Fortuna liga 7. fordulójában. 

Lassan lendült játékba a két csapat. A 6. percben Demitra állt közel a gólhoz, Madu beadását az ötösről küldte mellé. Az első 20 perc kevés helyzetet hozott, többnyire a két tizenhatos között folyta  játék. A 22. percben ismét Demitra volt akcióban, ezúttal is Madu beadását küldte kapura, de Veszelinov védeni tudott. Két perccel később Káčer ugratta ki Krstovićot, aki kapura törhetett, de lövése centikkel mellé szállt. A 28. percben Ramadan indult meg a jobb oldalon, betört a tizenhatosba és jobbról a hosszú sarokba lőtt – 1:0. A 31. percben közel volt a második gól is, Káčer passza után Veselovský eresztett meg egy lövést, de Kukučka védett. Egy perccel később egy kipattanót Ciganiks küldött kapura, lövésével a felső lécet találta el.

Jól kezdte a második félidőt a DAC, a 48. percben Ramadan hasonló helyzetből lőtt kapura, de Kukučka hárított. A 66. percben egyenlített a Trencsén, Madu baloldali beadását a csereként beálló Bainović fejelte a kapuba – 1:1. Két perccel később fordítottak a vendégek, ismét Bainović volt a főszereplő, aki 25 méterről lőtt Veszelinov hálójába – 1:2. Próbált egyenlíteni a DAC, Nicolaescu közeli lövését ismét a trencséni kapus hárította. A 80. percben a vendégek szöglete után Soares fejesét Blackman a gólvonalról hárította. Hiába próbált egyenlíteni a DAC, a sárga-kékeken még Kalmár Zsolt sem tudott segíteni. Ezzel a dunaszerdahelyi gárda elszenvedte sorozatbeli második vereségét a bajnokságban.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.