Hatalmas érdeklődés a DAC nyitott napján

By
Updated: október 17, 2018

Hatalmas érdeklődés övezte a DAC által szervezett nyitott napot, amelyen több száz kíváncsi szurkoló és fanatikus drukker tekinthetett be a MOL Aréna falainak kulisszái mögé.

A délután három órakor kezdődő esemény előtt és alatt is órákon keresztül kígyózott a sor a bejárat előtt és a stadionban is. Nem véletlenül, hiszen rengetegen voltak kíváncsiak a MOL Aréna belső helyiségeire, valamint sokan szerettek volna találkozni a játékosokkal.

A túra egyes részein a DAC játékosai és a teljes edzői stáb várta a lelkes rajongókat, akik autogramot osztottak és fotózkodtak, beszélgettek a látogatókkal. Megnézhették továbbá a VIP-helyiségeket, a játékosok és a játékvezetők öltözőit, a MIX-zónát, a játékoskijárót, s nem utolsó sorban a sajtó munkatársai részére fenntartott teremben is elidőzhettek kicsit. Az est folyamán nyilvános sajtótájékoztatóra is sor került, ahol Kalmár Zsolt, Tomáš Huk és Martin Jedlička ültek a pulpitus és mikrofonok mögé. A legkisebbektől az idősebb generációig sokan kérdeztek a játékosoktól, akik laza, barátságos és közvetlen légkört teremtve, jókedvűen válaszoltak személyes, de főként a csapattal és válogatott szerepléssel kapcsolatos kérdésekre is. A nem igazán szokványos sajtótájékoztatón kiváló hangulat uralkodott, és az olykor frappáns és vicces válaszokat hallva gyakran felnevető közönség tapssal búcsúzott a játékosoktól és az újabb sikeres nyílt naptól.

by bété