Győzelmi céllal lép pályára a DAC a Cliftonville ellen

By
Updated: júl 6, 2022

Megkezdi szereplését az Európa Konferencia-ligában a DAC, a sárga-kékek az első selejtezőkörben az északír Cliftonville együttesét fogadják.

„Nagyon örülünk az európai kupasorozat kezdetének. Számunkra ez lesz az első mérkőzés Dunaszerdahelyen és az új idényben. Személy szerint nagyon örülök. Bízom a csapat minőségében és érezzük a felelősséget. Természetesen ez egy európai mérkőzés, ezért magabiztosak vagyunk, de szerények is. Remélem, hogy győzelemmel tudunk rajtolni.“ – vázolta vel Guľa edző, aki több információval is rendelkezik az ellenfélről. „A segítőm Walesben személyesen is két mérkőzést meg tudott tekinteni, ezért több információnk is van az ellenfélről. Remélem, kellőképpen fel tudtunk készülni. Szigetországi csapatról van szó, amely viszont játszani akarja a futballt. A Cliftonville megnyerte a hazai kupát, másodikként végzett a bajnokságban. Remélem, működni fognak a begyakorolt elemek és együtt ünnepelhetjük a győzelmet a szurkolókkal.“ – zárta Guľa.

A játékosok is várják az első mérkőzést és a nemzetközi kupaszereplést. „Az egész öltöző örül a mérkőzésnek. Már 3-4 hete együtt vagyunk, mindent megtettünk azért, hogy megfelelően felkészüljünk. Hazai pályán játszunk a szurkolóink előtt, remélem győzni tudunk. A szigetországi futball fizikailag erős, de remélem felkészültünk. A saját játékunkra kell összpontosítanunk, az edzéseket átvinni a mérkőzésbe. A befejezéseknél effektívnek kell lennünk és remélem, sikerülni fog.” – fejezte ki véleményét a csapatkapitány, Dominik Kružliak.

A DAC július 7-én, csütörtökön 20:30 órától mérkőzik a Cliftonville csapatával a MOL Arénában.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.