Gyermeknapot tart a DAC a MOL Arénában

By
Updated: máj 30, 2019

A nemzetközi gyermeknap alkalmából megajándékozza a gyerekeket a DAC, nyílt napot rendeznek a MOL Arénában. Ebből az alkalomból megtekinthetik a stadion helyiségeit, az öltözőket és a VIP helyiségeket. 

„2019. június 4-én 08.00 és 14.00 között meghívjuk az iskolásokat a MOL Arénában tartandó nyitott napra. A főépület megtekintésének keretében belépést engedünk a játékosok, az edzők és bírók öltözőibe, szemügyre vehetik a Mix zónát, a sajtóközpontot, az összes VIP helyiséget, valamint a látogatók közelről is megcsodálhatják a játéktér gyönyörű látványát.

A belépés a főépületi recepciónál lehetséges. A stadion megtekintése 8.00-tól kezdődik, 20 perces intervallumokban. Legalább egy tanár/felelős személy jelenléte elengedhetetlen. Egy csoport maximum 25 résztvevőből állhat – a felnőtt felügyeletet is beleszámítva.

A regisztrációért ide kattintsanakHasználják ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy betekintést nyerjenek a MOL Aréna azon helyiségeibe, melyek a szurkolók számára más körülmények között nem elérhetők. A belépés ingyenes, szeretettel várjuk Önöket! A beosztás elkészítésénél a jelentkezési sorrend számít.“ – közölte közleményben a DAC.