Guľa: Cél a győzelem, Kalmár Zsolt kész a visszatérésre!

By
Updated: júl 27, 2022

Az Európa Konferencia-liga második selejtezőkörének visszavágó mérkőzése vár a DAC csapatára, a sárga-kékek a feröeri Vikingur együttesét fogadják. 

Az első mérkőzésen kétgólos előnyt dolgozott ki a dunaszerdahelyi csapat. „Várjuk a holnapi mérkőzést. Visszavágóról van szó, tudjuk, mit várhatunk az ellenféltől. Remélem, sikerült felkészülnünk, megörvendeztetjük a szurkolókat és továbbjutunk. A csapat mentalitása egyértelmű, hogy minden meccset meg akarunk nyerni. Tovább akarunk jutni, de szeretnénk a saját stílusunkban játszani, hogy a szurkolók is érezzék a fejlődést. Nem fogunk számolgatni, győzni szeretnénk. Tudjuk, hogy a 2-0 jó eredmény, de a fociban minden lehetséges. Oda kell figyelni. Megfelelő önbizalommal megyünk a mérkőzésbe, legutóbb éreztük az agresszivitásukat, az erős pontjaikat. Ezekre oda kell figyelnünk. Elöl pedig hatékonyan kell dolgoznunk.“ – vázolta fel a mérkőzése előtti gondolatokat Adrián Guľa vezetőedző.

A tréner kitért a csapat egészségi állapotára és egy fantasztikus hírt is közölt. „Kisebb problémái vannak Ciganiksnak, holnap meglátjuk. Ami viszont jó hír, hogy Kalmár Zsolt teljes edzésben van, a mérkőzés keretében is benne van, készen áll a találkozóra. Bízom benne, hogy ez is egyfajta vonzerő lesz a szurkolók számára. Lehetséges, hogy kalmár is visszatér. Lesz rá lehetőségünk, hogy fokozatosan bedolgozzuk a csapatba és megmutassa kvalitásait.“ – zárta Guľa.

A DAC kapusa, Veszelinov Dániel is várja már a holnapi mérkőzést. „Felkészültek vagyunk, kiváló edzéseket abszolváltunk. Nagyon várjuk a holnapi mérkőzést. Cél a győzelem, ennek érdekében mindent megteszünk. Úgy megyünk a pályára hogy 110 százalékot nyújtsunk!“

A DAC-Vikingur mérkőzést július 28-án, csütörtökön 21:00 órától rendezik a MOL Arénában.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.