Gól nélküli döntetlent játszott a DAC a Szered ellen

By
Updated: apríl 2, 2022

Nem született gól a DAC-Szered mérkőzésen, így a sárga-kékek sorozatban harmadszor értek el döntetlent a Fortuna liga rájátszásának 4. fordulója után. 

Igazi áprilisi tréfának indult a mérkőzés, ugyanis a találkozó a hideg időjárás ellenére még havazásban is zajlott. Az első helyzet a Szered részéről jött, Fábry beadását Mićin küldte kapura éles szögből, viszont Veszelinov bravúrral védett. A 13. percben Verlinden beadását Andzouana fejelte centikkel mellé. A 20. percben Ciganiks futott el a bal oldalon, beadását Balogh a kapufára fejelte. A 28. percben ismét közel állt a gólhoz a DAC, a 23 méterről elvégzett szabadrúgás során Balić  a felső lécet találta telibe. Aktívabb volt a támadások során a DAC, de nehezen került helyzetbe. A 45. percben egy jobboldali beadást Veselovský vett le, majd Ciganiks lövésével a felső lécet találta el.

A második félidő is hasonló szellemben telt, mint az első. A DAC játszott fölényben, de hiányoztak a gólok. Az 54. percben Adnrezinho találta meg a tizenhatosban Baloghot, akinek lövése a jobb kapufán végződött. A 68. percben Balogh ment el a jobb oldalon, beadását Verlinden próbálta kapuba lőni, de a labda mellé szállt. Két perccel később Jureškin távoli lövése szállt mellé, majd a 74. percben Haša is lövéssel próbálkozott. Még a 74. percben Torodovski beadása után a kipattanót Haša küldte kapura, de Veszelinov bravúrral védte. Végül nem hozott gólt a találkozó.

FC DAC – SKF Szered 0:0
FC DAC: Veszelinov – Pinto, Kružliak, Muhamedbegovic, Ciganiks – Balić, Dimun – Andzouana (63. Krstović), Veselovský (46. Andrezinho), Verlinden (76. Moumou) – Balogh (84. Sharani)
Szered: Chudý – Silva (71. Radić), Filho – Šulek – Košťál (71. Todoroski), Morong, Gago (90. Popović), Jureškin – David, Mićin, Fábry (63. Yao)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.