Gól nélküli döntetlennel zárult a DAC főpróbája

By
Updated: február 6, 2021

Nem született győztes a DAC-Nagymihály felkészülési mérkőzésen, így a sárga-kékek döntetlennel hangoltak a tavaszi rajtra. 

A dunaszerdahelyi gárda a Fortuna ligában szereplő Nagymihály ellen vívta negyedik és egyben utolsó felkészülési mérkőzését, a két együttes a MOL Akadémián csapott össze. A mérkőzés során a DAC játszott fölényben, több helyzetet alakított ki, de vagy a nagymihályi védelem, vagy a kapus védett bravúrral, három alkalommal pedig a kapufa mentett. A sárga-kékek nem tudták feltörni a zempléniek védelmét, így gól nélkül zárult a találkozó. Egy hét múlva már élesben megy, február 14-én a Trencsén otthonában kezdi meg a DAC a tavaszi idényt.

Felkészülési mérkőzés:
DAC-Nagymihály 0:0
DAC: Jedlička – Blackman, Kružliak, Beskorovainyi, Brunetti (64. Vera) – Christie-Davies (86. Taiwo), Müller (79. Braun), Balić (90. Nebyla) – Andzouana (71. Nicolaescu), Ramirez, Kalmár (79. Moumou)
Nagymihály: Marković – Magda (88. Volanakis), Soler (71. Siopis), Vaško (88. Vovkun), Vojtko (88. Mendez), Neofytidis (71. Spoljarić), Bednár (71. Bankole), Žofčák, Ivanov, Sharani (57. Begala), Tandir