Gól nélküli döntetlen a felkészülési rangadón

By
Updated: jún 22, 2022

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését a DAC, a sárga-kékek a Garamszentkereszt után ezúttal a szlovák bajnok Slovan ellen léptek pályára. 

A dunaszerdahelyi gárda a MOL Akadémián, zárt kapuk mögött fogadta a Slovan együttesét. Már a 6. percben helyzetbe került a Slovan, Zmrhal indítása után Šaponjič került a kapu elé, de Veszelinov nagyot védett. A 19. percben Dražič próbálkozását is a DAC hálóőre védte. Az első félidőben a Slovan volt veszélyesebb a kapura, de nem talált a hálóba. A 35. percben Holman lövését a gólvonalon Andzouana állította meg, majd a kipattanót Dražič küldte mellé. A második félidőben közel állt a gólhoz a DAC, az 51. percben Szánthó szabadrúgásból a kapufát találta el. A 82. percben Green kapott remek indítást, majd Adler elé passzolt, aki viszont az üres kapu mellé lőtt. Gól végül nem esett, így döntetlennel zárult a két rivális rangadója.

A DAC legközelebb június 25-én, szombaton 11:00 órától a Mosonmagyaróvár csapatát látja vendégül a MOL Akadémián.

FC DAC – ŠK Slovan 0:0
DAC: Veszelinov (58. Trnovský) – Andzouana (70. Vitális), Kružliak, Brunetti, Yarosh (65. Yarosh) – Dimun (85. Nagy), Njie (46. Nebyla) – Moumou (70. Sharani), Veselovský (46. Balogh), Szánthó (58. Marić-Bjekić) – Hahn (58. Andrezinho)  Edző: Adrian Guľa.
Slovan: Chovan (46. Trnovský) – Hrnčár (46. Puschek), Agbo, Križan (46. Medveděv), Vojtko (46. Kankava) – Lichý (46. De Kamps), Holman (74. Hrnčár), Mustafić (89. Nikitin) – Dražić (46. Čavrić), Šaponjić (46. Green), Zmrhal (62. Adler). Edző: Vladimír Weiss.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.