EL: Kezdődik a jegyértékesítés, szektorbezárással büntetik a DAC-ot!

By
Updated: jún 29, 2019

Július 2-án, kedden indul a Cracovia elleni hazai EL-találkozóra szóló belépők elővétele. Az árak nem változtak, ugyanolyanok, mint a bajnoki összecsapásokra szólók esetében!

Július 2-án, kedden indul a jegyelővételt az Európa-liga előselejtezőinek 1. körének első mérkőzésére, amelyen a DAC a lengyel MKS Cracovia együttesét látja vendégül. Az összecsapás 2019. július 11-én (csütörtök), 20:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a MOL Arénában.

Az UEFA kockázatosnak minősítette az összecsapást, ezért a DAC fenntartja a jogot, hogy a sállal, mezzel vagy más, a lengyel klub színeit feltüntető eszközökkel felszerelt vendégszurkolókat, és minden lengyel állampolgárt ne engedje be a hazai nézőknek fenntartott szektorba, illetve, hogy kikísérje őket onnan.

Tavaly az UEFA a Dinamo Tbiliszi elleni visszavágón tanúsított szurkolói magatartás miatt megbüntette a DAC-ot, méghozzá egyebek mellett a D2-es és részben a D3-as szektor (összesen 1000 hely) bezáratásával. Ebből az okból kifolyólag az ezekre a helyekre szóló belépők nem kerülnek eladásra.

Az értékesítés három szakaszra oszlik:

Első szakasz: az értékesítés első három napja (2019. július 2-4.) kizárólag a 2019/20-as szezonra bérlettel rendelkezőknek lesz fenntartva. Ebben a fázisban az eladás a pénztárakban és online is folyik. Csak a bérletesek helyére szóló belépők lesznek elérhetők, tehát mindenki csak a saját helyére vehet jegyet. A jegypénztárban szükséges az érvényes bérlet felmutatása.

Második szakasz: az értékesítés további három napja (2019. július 5-7.) kizárólag a klubkártyával rendelkezőknek lesz fenntartva (tehát a bérleteseknek is, akik azonban már nem jogosultak a saját helyükre). Ebben a fázisban az eladás kizárólag a pénztárakban folyik majd.

Harmadik szakasz: a szabad értékesítés a pénztárakban 2019. július 8-tól július 11-ig tart.

Az online eladás a predpredaj.sk honlap által zajlik majd, a link és pontos útmutató később lesz elérhető.

Bővebb jegyinformáció a DAC honlapján található!