Blackman csaknem hat év után távozik a DAC csapatától

By
Updated: jún 6, 2023

Csaknem hat év után távozik a DAC másik panamai hátvédje, Cesar Blackman nem folytatja sárga-kék mezben – közölte a klub honlapja. 

Eric Davis után a DAC másik panamai hátvédje is távozik a klubtól. A 25 éves Cesar Blackman nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, így ingyen válthat klubot a nyári szünetben. Minden sorozatot egybe véve 134 mérkőzésen lépett pályára a DAC mezében, ezeken 4 gólt és 19 gólpasszt jegyzett.

„A Cesarral és az új ügynökével való többhónapos tárgyalássorozat után úgy döntöttünk, hogy visszavonjuk a szerződéshosszabbítási ajánlatunkat. Egy nagyon előnyös, a helyzetünket nézve egy átlagon felüli ajánlatot tettünk neki, de azt éreztük a játékos részéről, hogy a DAC csak az utolsó lehetőség lett számára. Figyelembe véve, hogy a DAC gyermekeként kezelte Cesart, a tárgyalásokon mutatott viselkedése nem volt méltó a klubunkhoz. Emiatt a tárgyalások megszakítása és az ajánlat visszavonása mellett döntöttünk. Köszönjük Cesarnak a klub érdekében elvégzett munkáját és a pályafutása további részében sikert kívánunk neki” – nyilatkozta a klub honlapján Jan Van Daele sportigazgató.

Különböző szlovák médiumok szerint Blackman a pozsonyi Slovan csapatában folytathatja pályafutását.

https://www.facebook.com/events/828403835283370