Bernd Storck: Mindkét csapat győzni akart, nyitott mérkőzés volt!

By
Updated: február 21, 2021

Döntetlennel zárult a DAC-Zsolna rangadó, nincs győztese a dobogósok csatájának. A mérkőzés után a két vezető értékelte a találkozót. 

Bernd Storck (DAC): 

Ma egy másik csapatot láttunk, mint legutóbb Trencsén ellen. Az ellenfélnek kevés helyet hagytunk, jobban játszottunk a védelem és a támadósor között. Sikerült megszereznünk az első gólt, de hiányzott az agresszivitás a tizenhatosban, hogy meglőjük a másodikat. A második félidő elején a hibánk után gólt kaptunk. A hibák után jönnek a gólok, így volt ez ma is. A második félidőben mindkét csapat győzni akart, nyitott mérkőzés volt. A gólhoz legközelebb Divković állt, sajnálatos, hogy a labda nem befelé pattant a kapufáról. A játékunkban sok pozitívumot lehet találni, mint például a harciasságot. Már a következő mérkőzés van előttünk, Nagymihály ellen győzni akarunk.

Pavol Staňo (Zsolna): 

A mérkőzésbe egy bizonyos elképzeléssel, célokkal léptünk, de az első gól után változtatnunk kellett. A 30. perc után jól léptünk a mérkőzésbe. Éreztük, hogy jobban nézünk ki és hogy a mérkőzéssel kezdhetünk valamit. A második félidőt változással kezdtük. Hiányzott a játékunkból a befejezés, de a játék képe jó volt. El kell ismerni, hogy az ellenfélnek is voltak helyzetei. Az egy ponttal jelenleg elégedett vagyok. A játékosoknak megköszöntem a teljesítményt, jó munkát végeztek el.