Bernd Storck: Fontos volt, hogy visszatérjünk a győzelmi útra!

By
Updated: apríl 17, 2021

Győzött a Trencsén felett a DAC, a sárga-kékek két góllal múlták felül ellenfelüket. Eric Ramirez idénybeli 15. gólját szerezte a találkozón. 

A lefújás után a két vezetőedző értékelte a mérkőzést.

Bernd Storck (DAC): A mérkőzés előtt azt mondtuk, győzni akarunk, ugyanis a tulajdonosnak születésnapja van. Jól kezdtünk a taktikus és erős ellenféllel szemben. A februári mérkőzéshez képest az volt a különbség, hogy jobban kezdtünk és két gólt sikerült rúgnunk. A második félidőben is nehéz volt, meg kellett nyerni a párharcokat, hogy helyzetbe kerüljünk. Voltak lehetőségeink is, hogy megszerezzük a harmadik találatot. A kupából való kiesés után nehéz helyzetben voltunk, mert fontos volt, hogy visszatérjünk a győzelmi útra és növeljük az előnyt az ellenfelekkel szemben. A fő cél, hogy megtartsuk a második helyet. 

Stijn Vreven (Trencsén): Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. Az első félidő után csalódott voltam, nem tudtam megmagyarázni, hogy kerülhettünk 2:0-ás hátrányba. A mérkőzés előtt a játékosokkal oldottuk, hogy az ellenfél miben lehet veszélyes. Az első gólnál a játékost az erősebbik lábára engedtük rúgni, a második gólt rögzített helyzetből kaptuk, ezt meg kell néznünk. A második félidő a részünkről teljesen más volt. Fiatal csapatunk van, nem vagyunk könnyű helyzetben. Az utolsó helyről az első hatba kerültünk. A csapat előtt még nagyon sok év van.