Bernd Storck: A tiszta helyzetekből gólt kell szereznünk!

By
Updated: november 7, 2020

Gól nélküli döntetlennel zárt a DAC a Garamszentkereszt ellen, a pontnak egyértelműen a vendégek örültek jobban. A lefújás után a két vezetőedző értékelte a találkozót. 

Bernd Stock (DAC):

Ez mindenki számára nehéz időszak. Nehéz mérkőzés volt, hiányzott a ritmus, amely a korábbi mérkőzéseinken volt. Először a Szered ellen készültünk, majd a mérkőzést az utolsó pillanatban lemondták. Nekünk is kiesett néhány játékos a csapatból. Egy minőséges csapat ellen játszottunk. Nem engedtek helyzetbe kerülni minket, ennek ellenére volt néhány tiszta helyzetünk, amelyekből gólt kellett volna szereznünk. Mérkőzésről mérkőzésre olyan csapatok ellen játszunk, amelyek mélyen védekeznek, de tovább kell játszanunk.

Ján Kamneník (Garamszentkereszt): 

Tudtuk, hogy fog játszani ez ellenfelünk, erre készültünk. Célunk volt, hogy az ellenfelet magas presszinggel tartsuk távol a kapunktól, ez sikerült is. Próbáltunk a befejezésekhez is jutni és kombinálni. A második félidőben az ellenfél változtatott a felállásán, nyomás alá is kerültünk. Nagy helyzetünk is volt, sikeresebbek is lehettünk volna. A mérkőzés alapján elfogadjuk az egy pontot.