Bernd Storck: A játékosok mindent megtettek a győzelemért!

By
Updated: september 12, 2020

Fantasztikus győzelmet aratott a DAC a Rózsahegy ellen, a sárga-kékek vesztes állásból fordítva diadalmaskodtak. A két vezetőedző a lefújás után értékelte a találkozót. 

Bernd Storck (DAC): 

Ahogy vártuk, nehéz mérkőzés volt, már negyedszer játszottunk a Rózsahegy ellen. Jól kezdtünk, nagy helyzeteink voltak, amiket Ramireznek és Divkovicnak be kellett volna rúgnia. Utána koncentráció hiányban gólt kaptunk, majd piros lapot. A félidőben változtattunk a taktikán. Sikerült szép góllal kiegyenlíteni, majd jött Ramirez és Kalmár fantasztikus találata. A játékosok mindent megtettek a győzelem érdekében, mentek a negyedik gól után. Kissé aggódtam is, az ellenfél pedig szépített. Ez egy fantasztikus eredmény, a szurkolóink számára is. Sajnálatos, hogy ma nem lehetett itt sok.

Ján Haspra (Rózsahegy): 

Amiért jöttünk, azt teljesítettük. az első félidőben vezetés szereztünk, az ellenfél játékosát pedig kiállították. Az első félidő fantasztikus. A második félidőbe úgy indultunk, hogy megfelelő távolságon tartjuk az ellenfelet és megszerezzük a második gólt. Öt percen a második félidőben elaludtunk, az ellenfél kihasználta és vezetést szerzett. Ez nagy pofon volt számunkra. A végére próbáltuk megfordítani az eredményt, a szurkolók számára remek mérkőzés volt.