Az YBS felhívása a DAC-Cracovia mérkőzés előtt

By
Updated: júl 11, 2019

Vészesen közeledik a DAC-Cracovia Európa ligás mérkőzés, a szurkolók lázasan készülnek a találkozóra. A kezdés előtt az YBS Fanklub felhívást intézett a szurkolók felé.

„FONTOS INFORMÁCIÓ!
Szükségszerűnek tartjuk, hogy a DAC – Cracovia meccshez néhány fontos tudnivalót osszunk meg veletek.
– TALÁLKOZÓ A MECCS ELŐTT 17 ŐRÁTÓL A VENÉZIA FRANTO BÁRBAN
-A kiutazáshoz az egyenpolok megvételére is itt kerül sor.
-Koreo lesz, így az együttműködésetekre számítunk!
– A PIROTECHNIKA, egyéb hang- és látványeszközök bevitele és használata a stadionba szigorúan TILOS! Magánakciókat nem tolerálunk!


– A B – középben MINDENKI állva, a CAPO vezérlettel – hangosan szurkol! A meccs alatt nem eszünk, nem szotyolázunk, hanem kitartóan buzdítjuk a csapatot! A nagy zászlók lengetőit segítjük, nem gátoljuk őket tevékenységükben. A B-Középben a meccs alatt nem szelfizünk, nem csinálunk hang- és képfelvételt, nem használunk mobiltelefont. Az engedetlenségnek és provokációnak a B – Középben nincs helye! A Capo diktál!
– A mérkőzés előtt és alatt a gyűjtés a koreora folytatódik, hogy a további meccsek látványelemeit megvalósíthassuk. Gyűjtődobozok a meccs alatt a B-szektor dobosainál, a ketrecnél is lesznek.
Köszönjük a bizalmat, ami megerősítést és egyben felelősséget is jelent számunkra. Köszönjük a megértéseteket és jó szurkolást kívánunk mindenkinek!
Hajrá DAC! Hajrá Magyarok!“
-YBS –