Andrezinho távozott, szír középpályással erősít a DAC

By
Updated: júl 22, 2022

Szír középpályással erősített a DAC, amely leigazolta Ammar Ramadant – közölte a klub honlapja.

A 21 éves játékos Szíriában született, majd 14 évesen Olaszországba került, ahol a Juventus akadémiáján nevelkedett. 19 évesen került a Ferencváros csapatához, ahol az ifjúságban, majd az NBII-es Soroksárban szerepelt. Az elmúlt idényben a nagyszombati Spartak csapatát erősítette, a Fortuna ligában 12 mérkőzésen lépett pályára.

„Ammar próbajátékon szerepelt nálunk a felkészülés kezdete óta a nagyszombati kölcsönjátékának letelte után. Ammar jó benyomást tett az edzői stábra és bízunk benne, hogy képesek leszünk továbbfejleszteni a benne rejlő lehetőségeket. Sok sikert kívánunk neki sárga-kékben” – részletezte az átigazolást a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele. Ramadan a szezon végéig kötött szerződést a DAC csapatával, további opcióval.

Egy távozó játékosról is érkezett hír, ugyanis Andrezinho közös megegyezéssel szerződést bontott a sárga-kékekkel. A 25 éves középpályás szerződése 2023 nyaráig szólt, végül távozik Dunaszerdahelyről. A portugál játékos 12 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.