Amerikai középpályás mutatkozott be a DAC csapatában

By
Updated: január 16, 2021

Megnyerte első felkészülési mérkőzését a DAC, a sárga-kékek a Vasas otthonában diadalmaskodtak 1:2 arányban. 

A dunaszerdahelyi csapat 18 játékossal utazott Angyalföldre, a mérkőzés során egy újonc is bemutatkozhatott. Sérülés miatt Vida Máté, Sidney Friede, és Eric Davis sem léphetett pályára, hiányzott még Veszelinov Dániel, Jorge Mendez és Andrej Fábry. Matúš Malý a Szenice csapatával készül, bejelentésére a közelgő napokban kerülhet sor. Az újoncok közül a visszatérő Taiwo és Moumou is pályára léphetett, csak úgy, mint a 19 amerikai középpályás, Creighton Brown, aki a 80. percben lépett pályára.

A DAC honlapja megjegyzi, hogy a sajtóhírekkel ellentétben Brownnal még nem írt alá szerződést a DAC, a kontraktus megkötésére az orvosi vizsgálatok után kerülhet sor. 

A DAC végül az utolsó percben aratott győzelmet a Vasas felett. Bővebben ITT.

Vasas-DAC 1:2 (1:0)
Gólszerzők: Radó (11.) ill. Balic (89.), Sharani (90.)
Vasas: Jova (64. Rados) – Terbe (46. Szivacski), Viczián, Litauszki (46. Tóth), Szilágyi, Silye (46. O. Kalmár) – Pátkai (46. Kovács), Hidi M (46. Szatmári) – Pekár (46. Hinora), Feczesin (46. Balajti), Radó (46. Murka). Edző: Schindler Szabolcs.
DAC: Jedlička (46. Száraz) – Blackman (80. Sharani), Müller, Kružliak (46. Beskorovainyi), Sommer (80. Braun) – Schäfer (74. Nebyla), Njie (46. Nicolaescu), Balić – Divković (74. Moumou), Ramirez (66. Taiwo), Kalmár Zs. (58. Andzouana). Edző: Bernd Storck.