A Zsolna kapusával erősít a DAC

By
Updated: júl 5, 2022

A Zsolna kapusával erősít a DAC, amely megszerezte a 23 éves Samuel Petrášt – közölte a klub honlapja. 

A fiatal játékos a szezon végéig kölcsönben szerepel Dunaszerdahelyen, a sárga-kékek pedig opciós joggal rendelkeznek a megvásárlására.

Petráš a zsolnai klub neveltje, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat. A 2019/2020-as idény végén mutatkozott be az élvonalban, ahol összesen 53 mérkőzésen lépett már pályára. „Boldog vagyok, meg akarom mutatni az edzőknek és mindenkinek, akiknek rám esett a választásuk, hogy jól döntöttek. Várom már, hogy szurkolók előtt futballozhassak, Dunaszerdahelyen mindig kiváló a hangulat. Komoly motivációt jelent, hogy nekik is a legjobb formám mutassam. Bízom benne, hogy mindegyik mérkőzésen győztes érzelmekkel ajándékozhatjuk meg őket. Váltani akartam és hosszú évek után Zsolnán kívül is próbára tenni magam. A DAC-hoz való igazolásomra előrelépésként tekintek, kiváló az itteni háttér. Azt várom, hogy már csütörtökön átélhetem a megtelt lelátók érzését, a csodálatos szurkolókat és főleg a visszavágó előtt jó kiindulási pontot biztosító győzelmet” – nyilatkozta a klub honlapján Samuel Petráš.

Az átigazolás részleteit Jan Van Daele sportigazgató vázolta fel. „Ricardo elhúzódó sérülése miatt meg kellett erősítenünk a kapusposztot. Samo egy olyan hálóőr, aki már bizonyított a Fortuna Ligában, a futballfilozófia szempontjából a konstruktív támadásépítés az erőssége. Ez lesz az első Zsolnán kívüli szerepvállalása a professzionális pályafutása során és bízunk benne, hogy egy sikeres közös munka előtt állunk, amely során a DAC színeiben is megvillantja az erősségeit. Sok szerencsét és sikert kívánunk neki sárga-kékben” – nyilatkozta Jan Van Daele.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.