A dán Bröndby csapatához igazolt Marko Divković

By
Updated: august 31, 2021

Távozik a DAC támadója, Marko Divković, aki a dán Bröndby együtteséhez igazolt – közölte a klub honlapja.

A 22 éves támadó 2022 nyaráig kötött kölcsönszerződést a dán klubbal, amelynek kötelező vásárlási opciója van a horvát támadóra.

A Bröndby a tavalyi idény bajnokaként a Bajnokok Ligája selejtezőjében szerepelt, ahol a rájátszásban az utolsó lépésnél a Salzburg ellen maradt alul. Ezzel a csapat az Európa ligában szerepel, ahol a Sparta, a Lyon és a Glasgow Rangers lesz az ellenfele.

„Tizenhét esztendősen azzal a meggyőződéssel érkeztem a DAC-hoz, hogy egy nap a felnőttcsapat színeiben fogok pályára lépni. Majdnem 6 évet töltöttem a klubnál, ez alatt pedig nemcsak futballistaként, hanem emberileg is sokat fejlődtem. Köszönöm a klubtulajdonosnak, Világi Oszkár úrnak és Jan Van Daele sportigazgatónak a lehetőséget, hogy egy olyan csodálatos klubban szerepelhettem, mint a DAC. Nagyon fog hiányozni a klub, és az egész itteni környezet. Mindörökké a DAC szurkolója maradok, és talán egy nap még találkozunk. Szeretném megragadni a lehetőséget, és szólni a szurkolókhoz is. Csodálatosak vagytok, és nagyon fogtok hiányozni. Bízom benne, hogy továbbra is kitartotok a csapat mellett, mert a játékosoknak szükségük van a támogatásotokra. Hajrá, DAC!” – nyilatkozta a klub honlapján Marko Divković.

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.