Nézze magyar kommentárral és ingyen a Nyitra-DAC mérkőzést az Orange Sport csatornán

By
Updated: november 20, 2020

Nézd magyar kommentárral a hétvégi Nyitra-DAC mérkőzést az Orange Sport csatornáján! Az Orange Sport televízió egész hétre ingyenes hozzáférést biztosít a kínálatához a futballszurkolók számára.

A DAC szombaton a Fortuna Liga 14. fordulójának keretén belül Nyitrán lép pályára a hazai FC ellen. A találkozót az Orange Sport televízió élőben közvetíti. A fizetős csatorna ezen a héten egy akció keretén belül minden sportkedvelő számára ingyenes hozzáférést biztosít a műsoraihoz!

Az ITT elérhető videóban megmutatjuk, hogyan aktiválhatják az eheti ingyenes hozzáférést a Orange Sport csatornáihoz. A kupon beváltásához szükséges link: https://sport.orange.sk/kod

Az Orange Sport további újdonsága, hogy a Nyitra-DAC mérkőzés a hagyományos szlovák nyelvű kommentár mellett alternatív hangsávon magyarul is megtekinthető Nagy Viktor, a Digi Sport HU kommentátorának tolmácsolásában.

Az Orange Sport ráadásul több nyereménytárgyat is felajánlott a DAC szurkolói számára. A cikket megosztók között kisorsolunk egy TV Stick berendezést, melynek segítségével a videókat mobilból a televízióra lehet átvinni. Bővebben Itt.

A kupon aktiválásának folyamata videóban ITT elérhető