A szezon végén távozik a DAC vezetőedzője

By
Updated: máj 18, 2016

Távozik a DAC kispadjáról Tomislav Maric, a pénteki rózsahegyi bajnoki lesz a horvát edző utolsó mérkőzése a DAC kispadján. A 43 éves vezetőedző másfél év után távozik a klubtól.

Tomislav Maric szerződése 2016. június 30-áig érvényes, egy éves opcióval. Közös megegyezéssel az egyik fél sem él az opció adta lehetőséggel.

„Szeretném megköszönni a bizalmat, amit a klubtól, és különösképpen Világi Oszkártól kaptam. Egy nagyon jó, intenzív időszakot éltünk át együtt, és minden kitűzött célt elértünk. Az előző idényben sikerült kivívnunk a bennmaradást, alaposan megfiatalítottuk a csapatot, és a mostani szezonban a középmezőnyben végeztünk. Az elmúlt hetekben több őszinte és bizalmas beszélgetést is lefolytattunk, ahol eltérő elképzeléseink voltak a klub jövőjét illetően. Ilyen dolgok megtörténnek a futballban, és ez így is van jól. Eldöntött tény, hogy mindkét fél őszintén válik el egymástól – ez volt a mi esetünkben is, így a jövőben is bátran egymás szemébe nézhetünk. A klubnak minden jót kívánok a jövőt illetően, és remélem, hogy a klub és a szurkolók Európáról szövögetett álma is csakhamar beteljesedik. Úgy vélem, hogy az elmúlt másfél évben együtt leraktuk ezen álmok alapjait, és most már csak a következő lépést kell megtenni,“ hangsúlyozta Tomislav Maric, a DAC távozó vezetőedzője.

pixbox_kertesz_ladislav

https://www.facebook.com/events/828403835283370