A Videoton csapatában folytatja Tomáš Tujvel

By
Updated: január 10, 2018

Visszatér korábbi sikerei helyszínére Tomáš Tujvel, a szlovákiai kapus a Videoton Székesfehérvár együtteséhez igazolt – közölte a klub honlapja.

A 34 éves játékos az elmúlt másfél évet Mezőkövesden töltötte, de nem gondolkodott a Videoton ajánlatán és visszatér a fehérvári együtteshez.

Tomáš Tujvel a futballt Nyitrán kezdte, ahonnét 2009-ben Székesfehérvárra igazolt és egésen 2016-ig tartozott a klub kötelékébe. A 2014/2015-ös idényben Kecskeméten, egy évvel később a DAC csapatában szerpelt, majd Mezőkövesdre igazolt.

„Egy labdarúgó élete, pályafutása olykor teljesen kiszámíthatatlan. Magam sem gondoltam volna, hogy egyszer még visszatérek a Vidibe, de amikor jött ez a lehetőség, nem sokat gondolkodtam rajta, hiszen annak idején nagyon jól éreztem magam Székesfehérváron. Részese lehettem a klub első bajnoki címének, és azzal a céllal jöttem vissza, hogy ismét aranyérmet nyerjek a Vidivel“ – nyilatkozta a klub honlapjának Tomáš Tujvel.

Külön érdekesség, hogy a Mezőkövesd csapatával a kiesés ellen, a Videotonnal viszont a bajnoki címért küzdhet. Egy futballista élete valóban kiszámíthatatlan.