Végleg a Haladás csapatához került Mészáros Karol

By
Updated: január 18, 2018

Végleg a Haladás együtteséhez került a jókai Mészáros Karol, aki ősszel a Debrecen csapatától került kölcsönbe Szombathelyre – közölte a klub honlapja. 

A csallóközi játékos számára 2017 végével lejárt a kölcsönjáték, de mivel a két klub közös nevezőre jutott, 2,5 éves szerződést kötött a Hali vezetőivel.

Az ősz folyamán 12 mérkőzésen lépett pályára és négy gólt jegyzett. Miután az utolsó négy fordulóban Michal Hipp lett a vezetőedző, több játéklehetőséget kapott, melyet gólokkal hálált meg. A Ferencváros és a Videoton ellen is győztes találatot jegyzett.

Mészáros Karol korábban a Slovan, a Puskás Akadémia és a Debrecen színeiben szerepelt, tavasszal pedig remek teljesítményével hozzájárulhat a Haladás élvonalban maradásához.

„Ami az elmúlt évemet illeti, akadtak jobb és rosszabb időszakok, de abból a szempontból csodálatos esztendő volt, hogy megszületett a kisfiam, ez mindent felülírt. AAztán az utolsó három meccsen minden megváltozott, lehetőséget kaptam Michal Hipptől, megjött az önbizalmam. Mindent egybevetve remekül éreztem magam Szombathelyen, kiváló embereket ismertem meg a klubnál, családias a hangulat és fantasztikus a szurkolótábor. Olyan hangulatban még életemben nem futballoztam, mint amit az FTC és a Videoton elleni Rohonci úti meccseken tapasztaltam. Szóval szerettem volna visszajönni, örülök, hogy a Haladás is számított rám, és a két és fél éves szerződés azt bizonyítja, hosszú távra tervezek Szombathelyen. Az utóbbi napokban egyedül készültem Debrecenben, tehát fizikálisan rendben vagyok, de a játék hiányzik. Megígérhetem, hogy tavasszal még jobban odatesszük magunkat és a kiesés szóba sem kerül.“ – nyilatkozta Mészáros Karol a klub honlapjának.

Fotó, forrás: haladas.hu