Szlovák falunak nevezte Dunaszerdahelyt a Honvéd tulajdonosa

By
Updated: december 12, 2017

Az elmúlt napokban az edzőcsere a téma a Budapest Honvéd együttesénél, ennek kapcsán a tulajdonost, George F. Hemingwayt látták vendégül a DIGI Sport Reggeli Start adásában.

Az utolsó őszi forduló után a Honvéd menesztette Eric van der Meer vezetőedzőt, helyette Supka Attila veszi át a munkát. Supka már korábban ült a Kiepst kispadján, így a műsorvezető felvetette a kérdést, egyszer a jövőben Marco Rossi is visszatérhet-e a Honvéd kispadjára.

„Kizártnak tartom, hogy Marco Rossi visszatérjen Kispestre. Rossi jó munkát végzett, jó véleményem van róla. A több pénz miatti távozása, illetve ahogyan elment számomra nem volt gusztusos. Februárban – amikor még nem voltunk bajnokok – hosszabbítani akartunk vele. Marco megsértődött, több pénzt szeretett volna. Egy hónap múlva ismét megkerestük egy hosszabbítási ajánlattal, de ő teljesen elzárkózott. Május elején még egyszer jeleztük neki, szeretnénk, ha maradna, de nem volt hajlandó változtatni álláspontján. Aztán elment egy szlovák faluba edzőnek, csak a pénz miatt. Nem is Dunaszerdahelyen lakik, hanem Pozsonyban. Ha Dunaszerdahely izgalmas hely lenne, ott élne” – nyilatkozta Hemingway.

Megjegyeznénk, hogy ebben a szlovák faluban indult el a Nélküled c. dal éneklése, továbbá ebben a szlovák faluban egy 13 ezres új stadion épül és az őszi átlagnézőszám 6 ezer felett volt.