Dzsudzsák nem tér haza, Kalmár a szlováknál erősebb bajnokságba igazolhat

By
Updated: február 15, 2018

A Stars & Friends Hungary menedzseriroda tulajdonosa, Vörösbaranyi József volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége, és játékosai lehetséges jövőjéről beszélt.

Vörösbaranyi József képviseli Dzsudzsák Balázst, aki az emirátusokban szerepel, de nyártól szabadon igazolhatóvá válik. Elmondása szerint a válogatott játékos egyelőre nem tér haza a magyar bajnokságba, akár az amerikai MLS-ben is kiköthet. A Ferencvárosban szereplő Varga Roland addig nem távozik csapatától, amíg a Fradi versenyben lesz az európai kupaporondon, de egy esetleges olasz klubváltás is napirenden lehet.

Számunkra Kalmár Zsoltra tett kijelentése az érdekes, ugyanis Kalmár az RB Lipcse csapatától kölcsönben a DAC-ban szerepel.

„Beszélnünk kell majd a lipcsei klub vezetőivel, hogy mik a terveik Zsolttal, de én azt gondolom, hogy sem a Leipzignél, sem a DAC-nál nem marad, hanem új ország felé veszi az irányt. A legfontosabb az állandó játéklehetőség, és hogy előrébb tudjon lépni egy magasabb szintű bajnokságba” – jelentette ki Vörösbaranyi, aki szerint Kalmár a szlováktól erősebb bajnokságba igazolhat.

 Fotó: Ugróczky István

https://www.facebook.com/events/828403835283370