Radványi Miklós és a Mezőkövesd is megkezdte a nyári felkészülést

By
Updated: jún 16, 2017

Megkezdte a nyári felkészülést Radványi Miklós csapata, az élvonalban bennmaradt Mezőkövesd négy felkészülési mérkőzéssel számol.

Tizenhét mezőnyjátékosnak és négy kapusnak vezényelt közös gyakorlást csütörtökön délután Radványi Miklós vezetőedző. A stadionban előbb eligazítást tartott a csapat mestere, majd bemelegítést követően labdás edzés következett. Már a játékosokkal készült az újonnan igazol Jakub Brašeň, a csapatban folytatja a csallóközi Hudák Dávid és a korábbi DAC kapus, Tomáš Tujvel.

„Pénteken teszteljük a játékosokat, s tulajdonképpen erről szól az első pár nap. Hétfőtől a kondíciós blokk következik napi két edzéssel és szombaton vívjuk az első előkészületi mérkőzést. A jövő héten bentlakásos edzőtábor formában a Balneoban leszünk, majd a továbbiakban is itthon készülünk. A következő héten ugyanez lesz a program, a felkészülés második felében hangolódunk a bajnokságra. Három-négy meccsünk lesz, hiszen rövid az idő, de sem jövő héten szerdán, sem az első forduló előtti szerdán már nem szeretnénk játszani, így több nem is fér bele.“ – nyilatkozta a klub honlapjának Radványi Miklós, aki kitért a csapat erősítéseire is. „Szeretném megerősíteni a védelmet, a szélekre két minőségi, jó dinamikus, gyors játékost, illetve egy magas csatárt igazolnánk. Amikor idejöttem, elmondtam, szeretem, ha a csapatom szervezetten futballozik, jövőre is ez a cél. Nem hátul állunk majd és elrugdaljuk a labdát, hanem zárt védekezésből gyors kontrákra helyezzük a hangsúlyt.“

Akik részt vettek az első edzésen:
Kapusok: Dombó Dávid, Tomáš Tujvel, Czuczi Márton, Konyecsik Ferenc
Mezőnyjátékosok: Fótyik Dominik, Hudák Dávid, Szeles Tamás, Gohér Gergő, Vági András, Farkas Dániel, Hegedűs Dávid, Köböl Máté (próbajátékos), Tóth Bence, Peter Šulek, Heffler Norbert, Rácz Ferenc, Fröhlich Roland, Jakub Brašeň, Lazar Veszelinovics, Marek Strestík, Baracskai Roland.

A Mezőkövesd tervezett felkészülési mérkőzései:
Június 24. 11:00 Mezőkövesd Zsóry- Gyirmót (Népligeti Edzőközpont)
Június 28. Tervezett ellenfél
Július 1. 11:00 Mezőkövesd Zsóry – Kazincbarcika
Július 8. 18:00 Mezőkövesd Zsóry – Debrecen (Mezőkövesden, vagy Debrecenben)

Fotó, forrás: mezokovesdzsory.hu

https://www.facebook.com/events/828403835283370