Döntetlennel kezdte tavaszi szereplését a Dunaszerdahelyi SK kézilabdacsapat

By
Updated: február 19, 2018

A Győr-Moson-Sopron megyei bajnokság tavaszi fordulójának első mérkőzésén egy fordulatos és túlfűtött játék után 26:26-os döntetlent ért el a Dunaszerdahelyi SK férfi kézilabdacsapata, amely Lipóton lépett pályára. A dunaszerdahelyi keretből hiányzott három meghatározó játékos, akik az őszi mérkőzéseken rendre kiválóan szerepeltek.

Az első félidő elejétől eltekintve a hazaiak végig előnyben játszottak, a félidő végére egyre faragta három gólos hátrányát a dunaszerdahelyi csapat. Több vitatható játékvezetői döntés is született, melyekkel nagyobb részt a csallóközi gárdát büntették. Apránként fokozódott a feszültség a játékosokon, ami egyre jobban nyomta rá a bélyegét a találkozóra. A második játékrész közepe táján egy vendég időkérésen belül a két edző a játékvezetőkkel tartott megbeszélést. Ezt követően a hazai oldalt is büntették pár érthetetlen ítélettel, de ettől függetlenül nagyobb számban ezután is a vendégeket sújtották.

A játék utolsó 15 percében egy-egy góllal felváltva vezettek a csapatok. Az utolsó támadást a szerdahelyiek vezették, de gólt nem sikerült szerezni. A lipótiak rutinosan három szabálytalansággal tördelték az utolsó 20 másodpercet és lövésig sem engedték a vendégeket. A döntetlennek egyértelműen Lipót örülhetett, mert hiába a játékvezetés, a mérkőzés a dunaszerdahelyiek kezében volt.

By RaB