Rangadók hétvégéje az AG Sport ligában

By
Updated: apríl 6, 2018

Tovább folytatótnak a párharcok a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokságban. Múlt hétvégén több párharcon is borult a papírforma, de vajon tartogatnak-e még meglepetéseket a következő forduló mérkőzései?

Az AG Sport liga 20. fordulójában két rangadóból is válogathatunk. Az előző hétvégén Felsőpatonnyal ikszelő dióspatonyiak ezúttal Szentmihályfán vívhatnak presztízscsatát. A listavezető kisudvarnokiakat legyőző Nagyudvarnok csapata újra hazai pályán szerepel, az ellenfél ezúttal – immár sereghajtóként – a másik szomszédos falu, Hegyéte lesz. Az éllovasok Felbáron, a második helyet visszaszerző bakaiak pedig Pozsonycsákányban vendégszerepelnek. Az egyházgelleiek és nagypakaiak azonos pontszámmal vágnak bele az egymás elleni találkozónak.

A VII. ligában már hat pontos a somorjai fakó előnye, a trónkövetelők nem tudtak győzni az előző mérkőzésükön. Straka Gábor csapata Csallóközkörtöt fogadja a 18. fordulóban. Az alistáliak csilizközbe utaznak, a padányiak a mögöttük álló Vásárúttal csapnak össze.

AZ U19-eseknél indul a rájátszás. Az aktuális hétvégén a felsőház csapatai kezdik meg a pontvadászatot a bajnoki címért, az alsóház csapatai jövő héten csatlakoznak.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
20. forduló, április 7. (szombat), 15:30: Pozsonyeperjes-Nyékvárkony, Pozsonycsákány-Baka, Izsap-Ekecs-Apácaszakállas; április 8. (vasárnap), 10:30: Szentmihályfa-Dióspatony; 15:30: Egyházgelle-Nagypaka, Felsőpatony-Balony, Felbár-Kisudvarnok, Nagyudvarnok-Hegyéte.

VII. LIGA
18. forduló, április 7. (szombat), 15:30: Padány-Vásárút, Csallóköznádasd-Sárrét, Csilizradvány-Alistál, Patonyrét-Nagyszarva; április 8. (vasárnap), 15:30: Somorja B-Csallóközkürt, Csilizpatas-Béke, Tárnok-Sárosfa.

VI. LIGA U19 – rájátszás (felsőház)
1. forduló, április 8. (vasárnap), 13:00: Pozsonyeperjes-Felsőpatony, Nagyszarva-Vásárút. Szabadnapos: Egyházgelle.

by bété