Rajtol a tavaszi futballidény a Dunaszerdahelyi járásban

By
Updated: marec 9, 2018

Megkezdik a tavaszi pontvadászatot a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok. A csaknem négy hónapnyi szünet után – remélhetőleg kellemes tavaszi időben – újra benépesülnek a járási futballpályák.

Az AG Sport ligát vezető, valamint a téli teremtornán ismét elsőséget szerző kisudvarnokiak Ekecsen kezdik meg tavaszi szereplésüket. A trónkövetelő balonyiak, bakaiak és pozsonyeperjesiek szintén idegenben lépnek pályára.

A VII. liga somorjai éllovasa a tabella utolsó előtti helyén telelő csallóköznádasdiakat látja vendégül. Az Alistáliak Tárnokkal, Padány pedig Csilizradvánnyal csap össze. A vásárútiak Csilizpatasra látogatnak.

Az U19-eseknél négy forduló maradt hátra az alapszakaszból a rájátszás előtt. A soron következő 15. fordulóban még szusszanhatnak egyet az egyházgelleiek, akik vezetik a bajnokságot. Mögöttük Pozsonyeperjes hazai környezetben rajtol az ekecsiek ellen. Presztízsmérkőzéssel kezdődik a tavaszi nyitánt a vásárútiaknak és nyárasdiaknak, akik egymás ellen találkoznak Nyárasdon.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
16. forduló, március 10. (szombat), 14:30: Pozsonycsákány-Nyékvárkony, Izsap-Balony, Hegyéte-Baka; március 11. (vasárnap), 14:30: Egyházgelle-Szentmihályfa, Felsőpatony-Pozsonyeperjes, Felbár-Nagypaka, Nagyudvarnok-Dióspatony, Ekecs-Apácaszakállas-Kisudvarnok.

VII. LIGA
14. forduló, március 10. (szombat), 14:30: Csilizpatas-Vásárút, Patonyrét-Sárrét, Nagyszarva-Béke; március 11. (vasárnap), 10:30: Somorja B-Csallóköznádasd, Sárosfa-Csallóközkürt; 14:30: Padány-Csilizradvány, Tárnok-Alistál.

VI. LIGA U19
15. forduló, március 10. (szombat), 12:00: Pozsonyeperjes–Ekecs-Apácaszakállas, Nyárasd-Vásárút; március 11. (vasárnap) 12:00: Nagyszarva-Nagyudvarnok, Alistál-Felsőpatony. Szabadnapos: Egyházgelle.

by bété