Nagy változások Komáromban, a cél a bennmaradás

By
Updated: marec 2, 2018

Nagy változásokon ment keresztül a 2. ligában szereplő KFC Komárom csapata, amely a 15. helyről várja a tavaszi folytatást.

A téli felkészülés előtt Peter Zelenský vezetőedzőt Jozef Olejník váltotta, aki korábban a DAC kispadján másodedzőként is tevékenykedett, legutóbb a sárga-kékek U19-es csapatát irányította.

Az őszi játékoskeret is teljesen átalakult, a régi játékosok közül hatan maradtak, az újak többnyire a környék együtteseiből érkeztek. Négy újonc a DAC csapatától is érkezett, az idény végéig Mészáros András, Nagy Péter, Domonkos Kristóf és Dominik Špiriak is Komáromban folytatja. Távozott a lilák legjobb góllövője, Vahagn Militosyan tavasszal Nyitrán folytatja.

Jozef Olejník gárdája kilenc felkészülési mérkőzést játszott, melyek során hat győzelmet, egy döntetlent és kér vereséget értek el, így az előjelek mindenképp biztatóak. 13 mérkőzés vár a komáromi csapatra, amely az utolsó előtti, 15. helyről várja a folytatást, a csapat célja pedig egyértelműen a bennmaradás kiharcolása lesz. A fagyos időjárás miatt március 11-én kezd a KFC, a második helyezett Szered együtteséhez látogat.

A komáromiak tavaszi játékoskerete:

Bilyk Dmytro, Domonkos Kristóf, Duda Lukáš, Hovsepyan David, Juhász Áron, Kelemen Gergő, Kováč Martin, Leckéši Lukáš, Luzin Alexandr, Maťašovský Andrej, Matić Goran, Mészáros András, Morócz Oliver, Nagy Péter, Nurković Samir, Ondruš Marcel, Popović Mihajilo, Špak Filip, Špiriak Dominik, Šurnovský Patrik, Szabó Áchim, Szikonya Dávid Krisztián.

Fotó: eto.hu