Lesz-e vajon helycsere az AG Sport liga élén?

By
Updated: október 20, 2017

Az AG Sport ligában másfél órával az eredeti kiírás előtt kezdenek Nagyudvarnokban a felsőpatonyiak. Az éllovas Kisudvarnok a középmezőnyből Dióspatonyt, az egy pontra mögötte lopakodó Baka pedig Nyékvárkonyt fogadja. A harmadik helyről Pozsonyeperjes vág neki a fordulónak, ők Ekecsre utaznak. Egyformán, 17-17 ponttal rendelkeznek a balonyiak és egyházgelleiek, akik egymással csapnak össze.

A VII. liga 11. fordulójának szombati játéknapján lépnek pályára a pont nélküli csapatok: Patonyrét és Csallóköznádasd. A listavezető Somorja B Csilizpatason, a tőle 2 ponttal elmaradó Padány pedig Csallóközkürtön harcol a bajnoki pontokért.

Az ifiknél vereség nélkül, magabiztosan az első helyen álló Egyházgelle az eddig mindössze 3 pontot összegyűjtő ekecsiekkel küzd meg. Az élmezőny csapati közül Pozsonyeperjes Nyárasdra, a nagyszarvaiak Alistálhoz látogatnak. A középmezőnyből Vásárút Nagyudvarnokkal találkozik.

AG SPORT LIGA/VI.LIGA
11. forduló, október 21. (szombat), 12:30: Nagyudvarnok-Felsőpatony; 14:00: Kisudvarnok-Dióspatony, Baka-Nyékvárkony, Izsap-Szentmihályfa, Pozsonycsákány-Felbár; október 22. (vasárnap), 14:00: Balony-Egyházgelle, Hegyéte-Nagypaka, Ekecs-Apácaszakállas–Pozsonyeperjes.

VII. LIGA
11. forduló, október 21. (szombat), 14:00: Tárnok-Csallóköznádasd, Patonyrét-Csilizradvány; október 22. (vasárnap), 10:30: Béke-Alistál, Sárosfa-Vásárút; 14:00: Csallóközkürt-Padány, Nagyszarva-Sárrét, Csilizpatas-Somorja B.

VI. LIGA U19
11. forduló, október 21. (szombat), 12:00: Egyházgelle–Ekecs-Apácaszakállas, Nyárasd-Pozsonyeperjes; október 22. (vasárnap), 12:00: Alistál-Nagyszarva, Vásárút-Nagyudvarnok. Szabadnapos: Felsőpatony.