Kiélezett párharcok az élbolyban, szomszéd falvak csatája Csallóközkürtön

By
Updated: apríl 27, 2018

Az utolsó áprilisi forduló zajlik az előttünk álló hétvégén a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokságban.

Az AG Sport liga 23. fordulójának mérkőzéseit egységesen, vasárnap rendezik meg. A fordulóban olyan mérkőzések közül csemegézhetünk, mint például az első Kisudvarnok és a harmadik Pozsonyeperjes, vagy a második Baka és az ötödik Szentmihályfa összecsapás. Egy pontnyi előnnyel kísérelnek meg pontot csempészni az egyházgelleiek Nagyudvarnokból. A sereghajtó csapatok közül Izsap és Pozsonycsákány kísérelheti meg legyűrni a másikat és növelni pontjaik számát – mindkét alakulatnak 15 pontot sikerült eddig begyűjteni.

A VII. liga soron következő fordulójában minden mérkőzés szombaton esedékes. Az éllovas Somorjai fakó újabb lépést tehet a bajnoki cím megszerzése felé, ezúttal Sárosfán lépnek pályára. A dobogó másik két fokát uraló Alistál és Padány is hazai közönség előtt szerepelhet. A tavasszal szárnyaló csallóközkürtiek a szomszédos Vásárút csapatával vívhatnak párharcot a hétvégén.

Az U19-eseknél aligha számíthatunk meglepetéseredményre Egyházgellében, akiknek már 20 pont az előnyük a vásárúti ellenféllel szemben. A pozsonyeperjesieket Nagyszarva igyekszik megszorongatni. Vajon lesz-e újabb gólzápor az alsóházi csapatok mérkőzéseink?

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
23. forduló, április 29. (vasárnap), 10:30: Baka-Szentmihályfa; 16:00: Nagyudvarnok-Egyházgelle, Izsap-Pozsonycsákány, Ekecs-Apácaszakállas-Felbár, Hegyéte-Felsőpatony, Kisudvarnok-Pozsonyeperjes, Balony-Nagypaka, Dióspatony-Nyékvárkony.

VII. LIGA
21. forduló, április 28. (szombat), 10:30: Béke-Csallóköznádasd; 16:00: Padány-Patonyrét, Tárnok-Csilizpatas, Alistál-Sárrét; Sárosfa-Somorja B, Nagyszarva-Csilizradvány, Csallóközkürt-Vásárút.

VI. LIGA U19 – PLAYOFF

Felsőház: 4. forduló, április 28. (szombat), 13:30: Egyházgelle-Vásárút, Pozsonyeperjes-Nagyszarva. Szabadnapos: Felsőpatony.

Alsóház: 3. forduló, április 28. (szombat), 13:30: Nagyudvarnok-Ekecs/Apácaszakállas, Alistál-Nyárasd.

by bété