Járási El Clásico Nagyudvarnokban

By
Updated: marec 23, 2018

A múlt heti kényszerszünet után újra a focié lesz a főszerep a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokságban.

Az AG Sport liga egyik legnagyobb slágerének a két Udvarnok közti találkozó bizonyul majd a vasárnapi ebéd után. A bajnokaspiráns kisudvarnokiak odahaza ötöt rúgtak a rivális nagyudvarnokiaknak, akik jelenleg a tabella 11. helyéről várják visszavágóra ellenfelüket a szomszédos településről. A dobogó további helyezettei idegenből zsákmányolhatnak pontot: a bakaiak a sereghajtó Izsapnál, Balony csapata pedig a 14. pozsonycsákányiaknál vendégeskedik. A középmezőnyben csupán egy ponttal előzik meg a nyékvárkonyiak Felsőpatonyt, így kettejük összecsapása is tartogathat meglepetéseket.

A VII. ligában otthon szerepel a somorjai fakó, aki a közepmezőnybeli Sárréttel csap össze. Az alistáliak a csilizközben gyarapíthatják pontjaikat, Padány pedig odahaza a sereghajtó ellen. A vásárútiak ezúttal Csilizradványon korrigálhatják az első fordulóban elszenvedett vereséget.

Az U19-eseknél újra visszaszerezhetik az elsőséget a veretlen egyházgelleiek, mivel ebben a fordulóban a pozsonyeperjesiek pihennek. A felsőházból Nagyszarva próbál megbirkózni Felsőpatonnyal, az alsóházban szereplő csapatok pedig már csak szépítő pontokat gyűjtögethetnek a rájátszás előtt.

AG SPORT LIGA
18. forduló, március 24. (szombat), 15:00: Egyházgelle-Pozsonyeperjes, Pozsonycsákány-Balony, Izsap-Baka; március 25. (vasárnap), 10:30: Szentmihályfa-Nagypaka; 15:00: Felsőpatony-Nyékvárkony, Felbár-Dióspatony, Nagyudvarnok-Kisudvarnok, Ekecs-Apácaszakállas-Hegyéte.

VII. LIGA
16. forduló, március 24. (szombat) 15:00: Csilizradvány-Vásárút, Patonyrét-Csallóközkürt; március 25. (vasárnap), 10:30: Sárosfa-Nagyszarva; 15:00: Padány-Csallóköznádasd, Somorja B-Sárrét, Csilizpatas-Alistál, Tárnok-Béke.

VI. LIGA U19
17. forduló, március 24. (szombat), 12:30: Nagyszarva-Felsőpatony; március 25. (vasárnap), 12:30: Nagyudvarnok–Ekecs-Apácaszakállas, Egyházgelle-Vásárút, Alistál-Nyárasd. Szabadnapos: Pozsonyeperjes.

by bété