Interjú: Roland Černák már öt gólt szerzett a bajnokságban

By
Updated: september 12, 2017

Remek rajtot vett a DAC kölcsönben lévő támadója Eperjesen, Roland Černák hét forduló után öt gólt szerzett. A fiatal csatár legutóbb a MOL Arénában, ellenfélként lépett pályára, a mérkőzés gólnélküli döntetlennel zárult.

Hogy értékelnéd a DAC elleni mérkőzést?

Ezúttal főleg a védekezésre koncentráltunk, gyors kontratámadásokra építettünk. Többet védekeztünk, mint támadtunk, de pontot szereztünk, amivel elégedettek vagyunk.

Hogy jött az eperjesi ajánlat és hogy érzed magad a csapatban?

A DAC-nál lejárt a szerződésem, és nem volt róla szó, hogy meghosszabbítanák. Megkerestek Eperjesről, ahova már fél évvel ezelőtt mehettem volna, de a DAC vezetői akkor még nem akartak elengedni. Ismét jött az eperjesi lehetőség és részt vettem a csapatuk nyári elkészülésén. Dunaszerdahelyen meghosszabbítottam a szerződésem és egy éves kölcsönjátékra kerültem Eperjesre. Otthon vagyok, és ez nagyon jó. Az edzések kiválóak, remek a hangulat a csapatban.

A bajnokságban már öt gólt szereztél, ez minek köszönhető?

Több lehetőséget kapok, az edző bízik bennem és már a kezdetektől fogva rendszeresen pályára lépek. Ebben látom a a telejesítményem javulását és szerzett gólok számát.

Mivel lennél elégedett a bajnokság végén?

Szeretnék legalább két számjegyű gólterméssel zárni az idényt. Ami a csapat céljait illeti, szeretnénk az első hatban végezni, utána pedig meglátjuk, mi történik.

Milyen érzés volt az eperjesi csapattal Dunaszerdahelyen pályára lépni?

A hangulat fantasztikus volt, három évig játszottam itt, nagyon vártam már a mérkőzést, amely számunkra remekül végződött. Dunaszerdahelyen minden ellenfélnek nehéz játszani. Az emberek az egész városban a futballnak élnek, fantasztikus, hogy csaknem hétezren jöttek ki a mérkőzésünkre.