Fociajánló: Felsőpatonyba utaznak az újonc nagypakaiak

By
Updated: august 19, 2017

Az AG Sport Liga 2. fordulójában szombaton és vasárnap is 4-4 találkozót rendeznek. A Bakán vereséget szenvedő hegyéteiek ismét idegenben próbálnak szerencsét, ezúttal Egyházgelle otthonában. Az izsapiak Kisudvarnokot fogadják, az egy hete pont Izsapnak hetet vágó Balony pedig az újonc Nagyudvarnokhoz utazik ki. A Felbár-Nyékvárkony mérkőzés immár a VI. liga fejléce alatt valósul meg.

A VII. ligában Tárnokra utaznak az első fordulóban győzelemmel debütáló csallóközkürtiek. Csilizradványon az ugyancsak újonc csallóköznádasdiak vendégszerepelnek – mindkét csapat kikapott az első fordulóban, így elválik, hogy sikerül-e bármelyiküknek is megszerezni az első bajnoki pontokat. A vásárútiak a somorjai fakó otthonában próbálnak szerencsét.

Az U19-esek mezőnyében először rúgnak idén labdába az ekecs-apácaszakállasiak. A nagyudvarnokiak Vásárutat, a pozsonyeperjesiek Nyárasdot, a nagyszarvaiak Alistált fogadják. Csallóközcsütörtök kilépése miatt a felsőpatonyiak pihenhetnek a fordulóban.

VI. LIGA/AG SPORT LIGA
2. forduló, augusztus 19. (szombat), 17:00: Egyházgelle-Hegyéte, Izsap-Kisudvarnok, Pozsonycsákány-Dióspatony, Felsőpatony-Nagypaka; augusztus 20. (vasárnap), 17:00: Ekecs-Apácaszakállas–Baka, Nagyudvarnok-Balony, Felbár-Nyékvárkony, Pozsonyeperjes-Szentmihályfa.

VII. LIGA
2. forduló, augusztus 19. (szombat), 17:00: Padány-Nagyszarva, Patonyrét-Alistál, Csilizradvány-Csallóköznádasd; augusztus 20. (vasárnap), 10:30: Sárosfa-Béke; 17:00: Tárnok-Csallóközkürt, Csilizpatas-Sárrét, Somorja B-Vásárút.

VI. LIGA U19
2. forduló, augusztus 19. (szombat), 14:30: Pozsonyeperjes-Nyárasd; augusztus 20. (vasárnap), 14:30: Ekecs-Apácaszakállas–Egyházgelle, Nagyszarva-Alistál, Nagyudvarnok-Vásárút. Szabadnapos: Felsőpatony.

by bété