A DAC ifjúsági edzője érkezik a komáromi kispadra

By
Updated: december 20, 2017

Edzőcsere történt a komáromi KFC második ligás együttesénél, az őszi idényben irányító Peter Zelenský helyét a DAC 1. ligás ificsapatának edzője, Jozef Olejník vette át – közölte a klub facebook oldala. 

„Mindenképpen merész, de nem meglepő döntést hozott kedden a KFC klubvezetése. Megköszönték Peter Zelenský áldozatos munkáját és úgymond érdemei elismerése mellett, felmentették az edzői tevékenység végzése alól. Elismerten egy szinte reménytelen helyzetben lévő csapattal vágott neki a 2. liga küzdelmeinek és ott tisztességgel helytállt, viszont a bajnokság végén már látszódtak rajta a fásultság jelei, ezért a döntést nem lehetett halogatni.
Helyére a dunaszerdahelyi DAC 1. ligás ificsapatának az edzőjét, Jozef Olejníket szerződtettük, akitől a klub vezetése frissességet, kornak megfelelő szakmaiasságot és kellő agresszivitást vár el, természetesen egyetlen szóba jöhető cél a bennmaradás érdekében. Személyével egyben közelebb kerül a két klub egymáshoz, megfelelő erősítések kerülhetnek a DAC-tól a KFC-hez, de mindemellett első rangú feladata lesz a helyi kötődésű, fiatal labdarúgók beépítése a felnőtt csapatunkba. Ismerve őt és emberi kvalitásait képesnek tartjuk e, nem kis feladatok ellátására. Sok sikert kívánunk neki, de legfőképpen: HajráKFC! Hajrá Komárom !!!“ – áll a komáromiak közleményében.