Bénes László és három DAC játékos utazik az U21-es Európa-bajnokságra

By
Updated: jún 6, 2017

Keretet hirdetett Pavel Hapal, a szlovák U21-es válogatott edzője a közelgő lengyelországi korosztályos Európa-bajnokságra, a 23 játékos között Bénes László, Ľubomír Šatka, Tomáš Huk és Pavol Šafranko is helyet kapott.

Június 16. és 31. között Lengyelország ad otthont az U21-es Európa-bajnokságra, melyen a szlovák válogatott Angliával, Svédországgal és a házigazda Lengyelországgal mérkőzik. A 23 játékost számláló keretben egyetlen csallóközi játékosként Bénes László, a DAC csapatából pedig Tomáš Huk, Ľubomír Šatka és Pavol Šafranko kapott helyet. A dunaszerdahelyi gárdából nem csak a labdarúgók vesznek részt az Európa-bajnokságon, hanem a szakmai stáb részeként Fegyveres Zsolt orvos, Ludik György fizioterapeuta és Fedor Patrik szertáros is Pavel Hapal segítői lesznek.

Az U21-es válogatott kerete: 

Kapusok: Adrián Chovan (Trencsén), Marek Rodák (Accrington Stanley), Adam Jakubech (Nagyszombat)

Hátvédek: Martin Valjent (Ternana Calcio), Branislav Niňaj (Lokeren), Ľubomír Šatka (DAC), Milan Škriniar (Sampdoria), Denis Vavro, Róbert Mazáň (mindkettő Zsolna), Lukáš Skovajsa (Trencsén)

Középpályások: Stanislav Lobotka (Nordsjaelland), Jakub Hromada (Plzeň), Tomáš Huk (DAC), Martin Chrien (Plzeň), Matúš Bero (Trabzonspor), Bénes László (Mönchengladbach), Albert Rusnák (Real Salt Lake), Nicolas Špalek (Žilina), Jaroslav Mihalík (Cracovia Krakov), Lukáš Haraslín (Lechia Gdansk)

Támadók: Adam Zreľák (Jablonec), Pavol Šafranko (DAC), Tomáš Vestenický (Cracovia Krakov)

Váltsd valóra futball álmodat a Futbalový sen utazási irodával, és utazz el kedvenc csapatod mérkőzésére! Bővebb infó ITT.