Törökországi edzőtáborban készült a MegySport

By
Updated: apríl 18, 2018

Újabb mérföldkőhöz érkezett a MegySport atlétikai klub, melynek edzője és versenyzője a törökországi Antalya városában edzőtáborozáson vehetett részt.

Medgyes Renáta edző és országos bajnok lánya Renáta két hetet tölthettek a török városban, ahol kiváló körülmények között zavartalanul készülhettek az év további folytatására.

„Nagyon jól sikerült az edzőtábor. Rengeteged tudtunk edzeni és főleg egészségesek maradtunk, védencemet elkerülte a sérülés. Kiváló szállodában laktunk, mindennel el voltunk látva. Volt egy személyi sofőrünk is, aki minden nap kétszer vitt bennünket a stadionba az edzésre. Maga a stadion is nagyon szép volt, nem messze helyezkedett el a tengerparttól, ahol szintén tudtunk edzeni. Az első héten általános gyakorlatokat végeztünk, főleg a kitartásra és a fizikai felkészülésre helyeztük a hangsúlyt. Utána jött a szöges cipő és a technikai elemeket gyakorolhattuk.“ – árulta el Medgyes Renáta edző.

És hogy miért is jó az edzőtábor?

„Azért jó az edzőtábor, mert ilyenkor csak az edzésre kell koncentrálni. Nekem nem kell munkába járnom és csak a tanítványommal tudok foglalkozni. Nyugodtan végezhettem a munkánkat. Nagyon jó, meleg idő fogadott bennünket, itthon azért még hidegebb volt. És főleg ami a lényeg két fázisban edzettünk. Renátának nem kellett iskolába mennie, ezért több edzést tudtunk egy nap abszolválni.“ – zárta rövid értékelőjét a MegySport atlétikai klub alapítója.